Samarbetspartner

ProfiProduktion AB

ProfiProduktion AB är ett företag som grundades i Umeå, år 2017. Företaget har fortsatt tillverkningen och marknadsföringen av skogsmaskiner i industrimiljö, vilket erbjuder gynnsamma förhållanden för vidareutvecklingen av teknologin och en effektiv produktion.

Profi maskinernas historia sträcker sig ända till slutet av 80-talet, då föregångaren till de nuvarande maskinerna såldes som Nokka-skördare. Företagets nuvarande flaggskepp, Profi 50-modellen lanserades på marknaden år 2005.

ProfiProduktion AB har betydande erfarenheter av engreppsskördarens hela utveckling såväl inom teknik som av marknaderna. De har tillverkats cirka 650 st. skördare under namnen Nokka och Profi. I deras produkter koncentrerar de sig på tillverkningen av underredsmaskiner och på att skapa fungerande och helhetsekonomiska modeller i samarbete med ledande tillverkare inom branschens specialsektorer och med kunderna. På detta sätt kan ProfiProduktion AB erbjuda sina kunder produkter som uppfyller de krav som entreprenörer, skogsindustrin och föränderliga miljöfaktorer ställer. Samma underredsmaskin, som redan visat sig vara fungerande, utrustas enligt specialkraven på marknadsområdet och dess miljöförhållanden.


Lögenäs Maskin är återförsäljare av:

*ProfiProduktion AB

* Kesla - skördaraggregat

* Olofsfors och OFA – slirskydd och band.

* NBB Belysning – bra priser!


Kesla

KESLA -ALLOMFATTANDE KOMPETENS INOM SKOGSTEKNOLOGI Kesla är en verkstadskoncern som specialiserat sig på utveckling, tillverkning och marknadsföring av skogsteknologiska produkter. Kesla bemästrar varje produktionsskede i virkesbärgningen. Kesla-produkterna inbegriper skördar-, timmerbils-, skotar- och industrikranar, skogsvagnar, flishuggar samt skördaraggregat, stegskördare och stegmatare. Kesla grundades år 1960 och har idag produktionsanläggningar i Östra Finland på orterna Joensuu, Kesälahti, Ilomantsi och Tohmajärvi. De anställda uppgår till 320 personer. Keslas A-aktier är noterade på Helsingfors-börsen.


EMS Group Sverige AB

HYUNDAI Entreprenad maskiner och Take-Job


Swekip AB

Minilastmaskiner och redskap


SitRIGHT AB

Skogsmaskins tillbehör


Dunlop Hiflex AB

Hydraul slang mm


Hultdins AB

Gripar och utrustning


Olofsfors AB

Boggiband


Mense OY

Mense matarhjul och klippar med mera

https://www.mense.se/category/289/kesla


Kronos

Vi säljer Kronos skogsvagnar och kranar och även kranspets monterade buskröjare.