Sami reikalevy vedmaskiner vedfabrik
Vi på Lögenäs Maskin är återförsäljare av Sami reikalevy vedmaskiner vedfabrik vedprocessor, stocksorterare , stockbord med mera.

Automatisk vedhantering

SAMI AUTOCHOPPER Finns i 6 olika utföranden.

S110 finns i el drift eller traktordrift eller kombinerad med både el och traktor drift som har en klyvkraft på 11 ton.


S185 finns i el drift eller traktordrift eller kombinerad med både el och traktor drift som har en klyvkraft på 18,5 ton.

S110 och S185 är byggd på samma bas maskin och fungerar lika.
Autochopper kapar 44cm grova stockar och kan kapa bitar från 10cm upp till 50cm långa bitar.

Maskinen har automatik som kan köra helt själv genom att själv mata in stocken och sedan kapa och klyva själv, du kan när som helst ta över och köra maskinen själv manuellt som de flesta andra maskiner på marknaden och sedan trycka på automatiken så kör maskinen själv och du kan vara runt maskinen och köra fram nya stockar, köra undan kluven ved eller städa runt maskinen.Genom hård forskning och utveckling har Sami reikalevy utvecklat en traditionell vedklyv till en modern automatisk klyv. Säg adjö till nackdelar, stopp, bråttom och hårt fysiskt arbete. SAMI Autochopper gör vedklyvning enkel, säker och effektiv!
SAMI Autochopper är en robust vedprocessor, i framkant av tekniken, helt automatisk, perfekt för krävande professionell användning. Den är utrustad med 44 cm (17 tum) kedjesåg. Balkramstrukturen ger maskinen extra styrka. Klyvkilarna är tillverkade av extremt starkt slitstarkt stål. Maskinen har ett brett urval av tillbehör för en hel serie av vedförsörjning, såsom automatiska matningsbord, sorterare och transportörer, vilket gör att maskinen kan arbeta praktiskt taget helt själv.

När det kommer till prissättning är SAMI Autochopper mycket konkurrenskraftig, jämfört med priserna på manuellt manövrerade maskiner tillverkade för krävande professionell användning.

Dokument om Sami reikalevy vedmaskiner vedfabrik (SAMI_Autofactory_esite_A4_SE_2.0_web.pdf)

Klicka för att förstora